Přál bych si

Přál bych si

Anotace: Co vše bych si přál?

Zazněla píseň smutná
a znít bude dál.
Veselá tesklivost nedutá,
štěstí bych si přál.

Přál bych si štěstí,
pytel peněz, ženu, byt,
smutek život klestí
a já smutný musím být.

Přál bych si lásku,
dotek, teplo, klid,
tajemnou krásku,
co mě a mou duši bude chtít.

Přál bych si bohatství,
auto, loď a dům,
znát bohatých tajemství,
a pít bílý rum.

Zazněla píseň veselá
a znít bude dál.
Smutným se ona vysmívá
neb veselý se jich vzdal.
Autor Jacques-ds, 03.07.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí