Amélie nemůže nic

Amélie nemůže nic

Anotace: Peníze, láska a luxus není nic, tak proč pořád chceme víc a víc??

Už dávno ztratila svou tvář,
ale jediné co ji zbylo, je její zář!
Radosti už neměla, ani kousek,
vždyť teď už zná jen život bez vody a housek.
Její zem posedl hlad a bída
a ona už jen z jediného strach mívá.
Co když už nikdy nebude mít co jíst,
a válka jí zničí její milovanou skrýš.
Už dávno neřeší peníze a lásku,
okolnosti z ní udělali zvířecí krásku.
Milovat umí jen svou rodinu
a problémy jí dělá se smát i pouhou hodinu.
V životě zatím nedokázala skoro nic,
ale ona chce mnohem, mnohem víc.
Jediný kdo jí na světě zbyl je její strýc,
i on už bude muset jít brzo pryč.
Chtěla by řešit, to co řeší lidé ve vyspělých zemích
peníze,lásku a luxusně vybavený byt!
Nechápe proč bomby ničí to jediné, co kdy mohla mít,
i přesto nechce od své „rodiny“ pryč!
Autor diciassette, 06.07.2011
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, khantengri, Kapka, CULIKATÁ, synanceia, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bludišták za téma.

06.07.2011 20:15:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí