Kráčel nocí

Kráčel nocí

Anotace: Jen jdoucí nocí

Kráčel nocí
Dívka blouzní
Můra končí
Noc je pozdní

Černá chvíle
Co tě svírá
Temná vůle
Neumírá

Dívka pláče
Kluk se loučí
Z mostu skáče
Mrtví skončí

Troubí auto
Ticho šeptá
Toto tamto,
Všechno reptá

Černý anděl
Vše to vidí
Bílý ďábel
Kolem slídí

Kráčel nocí
Hlavu svírá
Něco skončí
Druhé zbývá…
Autor Jacques-ds, 21.07.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí