Láska je jak vítr, ale bolest je věčná

Láska je jak vítr, ale bolest je věčná

Anotace: Kdo zažil a žažívá ví o čem píšu ... občas je snažení zbytečné ...

Na ulicích ve světle lamp míhá se stín černý,
pod lampou stojí milenci a ani jeden není věrný,
láska totiž není věčná a časem význam ztrácí,
stejně jak strom nedoroste, když se jednou kácí ...

Srdce zůstane jen pustina kde vítr nicotu brázdí,
a člověk si připadá, že celý svět je pro něj za zdí,
za zdí tak vysokou, že nahoru dohlédnout se nedá,
kdo se přesto snaží šplhat nahoru tomu leda běda ...

Spadne dolů na záda a jak šváb svůj život ztratí,
protože za snahu vylézt z davu se tu prostě platí,
ale pocitu být zašlápnut na světě stejně není rovno,
protože necítit bolest znamená nebýt víc než jen hovno …

Láska je jak vítr, ale bolest tu vždy byla a taky bude,
a pokud chcete cítit život, bolest je jediné co zbude …
Autor Sparky, 24.07.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i za cenu té bolesti, láska za to stojí, i když se stane, že to potom bolí... ST

24.07.2011 01:44:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí