Ona...

Ona...

Anotace: Zase jeden z mých výtvorů.

Padala
a neměla se čeho chytit.
Doufala
a věděla, že ji to má zničit.

Snila
ikdyž to tak bolelo.
Žila
ikdyž na to síly nebylo.

Přála si
a nikdo nic nesplnil.
Hrála si
s osudem, co ji bil.

Toužila
avšak cítila jen žár.
Hořela
a on ji spaloval.

Kroužila
kolem temnoty.
Doufala
uprostřed samoty.

Zoufala
až její smutek hřál.
Zemřela
a ďábel se jen smál.

Autor Tammy, 24.07.2011
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Lucucu, To je ONA, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tančila,
s nohama od krve,
věřila,
že zas bude znovu
a taky poprvé …

............
Tami, je moc krásná ...

24.07.2011 10:27:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí