blázni žijí bez lásky

blázni žijí bez lásky

Anotace: ..

Sbírka: osud

jen blázen v životě chodí si po slunci
chodí si po slunci myslíci že je na zemi
jen blázen v životě
umí si užívat krásy v tomto světě
kde jak stádo hloupých strojů
stojí tu zástupy prostého lidu

bez vlastní vůle k životu
toužící zapadnout do davu

od mala do davu nepatřím
však také patřičnou cenu zaplatím
s bolestí v srdci žiji ve světě svým
ukrytý před láskou avšak ne před jejím trápením

pro blázny žijící ve svém světě
není lásky v tomto světě

lidé se vzdalují a ťukaj si na čelo
co že to za blázna v životě se mnou šlo
Autor seh, 26.07.2011
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: Rezkaaa, Anjesis, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"...od mala do davu nepatřím
však také patřičnou cenu zaplatím
s bolestí v srdci žiji ve světě svým
ukrytý před láskou avšak ne před jejím trápením ..."

Jak povědomé :-) Tyhle verše se mi hrozně líbí.

10.03.2013 17:49:16 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí