Anděl temnoty

Anděl temnoty

jsem anděl temnoty
křídla zlomená mám
zlomil jsi mi je ty
pád z výšky zavinil jsi sám

v zoufalé snaze se bránit
před pomyslným afektem
měl potřebu si ranit
silným a zlým útokem

nejlepší obrana atak je
však příliš častý zabijí lásku mou
ta láska zmizí a uhnije
zlomená křídla odnesou ji tmou

zbude jen hořká chuť
s příchutí porážky
a jednoho dne změní se v rtuť
a odezní i věčné urážky......
Autor kuskus pruhovaná, 27.07.2011
Přečteno 403x
Tipy 26
Poslední tipující: enigman, ECHO PARAZIT, tato22, CRASH, Maryje..., Psavec, labuť, James Libustka, la loba, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi silnější než si myslíš...

21.09.2011 10:49:00 | enigman

..braň se ,volej o pomoc... :(

08.08.2011 19:05:00 | Maryje...

Věčné téma a stále stejně bolestné...jsem s Tebou

28.07.2011 11:50:00 | la loba

neposlouchá tvoje slova,
ubližuje zas a znova,
nechce slyšet zoufalé volání,
andělé se výčitkami nebrání ...

27.07.2011 14:00:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí