Elegie za Pikačku II. ( *9.4.2010 +26.7. 2011)

Elegie za Pikačku II. ( *9.4.2010 +26.7. 2011)

Anotace: Elegie za Pikačku II.( *9.4.2010 +26.7. 2011)

Sbírka: Touha a zklamání

Připadá mi jako včera,
když nesl jsem ti pokémona.
Bylo to loni, tak ňák z jara.
Urči tě ne na Štepána.

Její hra tak oblíbená,
obyčejná schovávaná.
V kleci není, co za skříní?
Jestli nebude už pod postelí!

V noci hrála rock’n‘roll
tys mohla spát jen na mol.

Adoptivní otec neplatil alimenty,
jenom píše tyhle hemzy.

Po čase však přišla prohra,
žal předčí velikost obra.
I když krysa odešla,
láska k ní ti zůstala.

Moc ráda tě budila
a dlouho nepřestane.
Tichem se dnes budeš budit,
jak spát nemůžu ti radit.

Snad jen snít, nechat si ji zdát,
možná panáka si dát.
Pozdě na všechny rady,
máš však další kamarády.
Autor knuP, 28.07.2011
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí