Namaluju...

Namaluju...

Anotace: asi nenajdu pastelky,které by tohle namalovaly,ale přece...

Namaluju bolest, která v mých očích žhne,
namaluju noc uprostřed dne.
Namaluju slunce s černým kazem,
a jak z azurového nebe padá bláto na zem.
Namaluju šupinatou vodu
a kopec plný děravých schodů.
Namaluju tlustou a tenkou čáru,
rozbité koleno a na něm asfaltovou škváru.
Namaluju černě svoje příjmení
spolu s tečkou, za kterou se nic nezmění.
Namaluju dny jako lacinou vstupenku budoucnosti,
moje statné tělo a v něm sypající se kosti.

A pak už nemám chuť malovat nic.
Nevyjádřím tu prázdnotu bez hranic.
Autor melebele, 09.02.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí