Pláč andělů

Pláč andělů

Anotace: ..............................

Andělé plakají
nad mrtvým dítětem
modlitbu šeptají
my od nich odejdem

Andělé pláčou
a přec je nic nebolí
mě doma v posteli
užírá svědomí

Pohřební průvod jde
a vpředu ti andělé
ukládaj děťátko
do tmavé postele

A je noc
já plížím se tmou
a znovu zabíjím,
jen ať tu zůstanou!

Chci vidět jejich slzy...
Autor Solitary Angel, 09.02.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

takovej průměr... píšeš nějak smutně, chtělo by to něco veselejšího

09.02.2006 15:45:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí