Rychlost

Rychlost

Anotace: Pocitová

Kvílí
pneumatiky na asfaltu.
Za kratičkou chvíli,
dozní hlas vysokýho altu.

Ve vzduchu
-benzinové opojení,
tvůj mozek hlásí poruchu
náruživě lidského bdění.

Tak na plyn dupni,
kamaráde drahý.
Básně, co tvrdí, jak jsme zpupní,
nechali jsme v prachu dráhy.

Dneska se už o nic nestaráš.
(Jen o počet koní,
co pod kapotou vrní
a každej se za svým ocasem honí.)
...
"Padesátka!"
"Cože? Na to se.u."
Autor Jiko, 01.08.2011
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí