Hlad po životě

Hlad po životě

Anotace: či snad po lásce?

z krajin co oplývaly strdím a medem
dojedl jsem večer zbytek... od snídaně
ráno mě vítaly solí a chlebem
Večer mě trhaly divoké saně

v kraji, jenž voněl senem a medem
byl prý zakopaný pes v ten čas
vařil mi ho hlad, tak chutnal, jeden
bylo to fajn, zdrhnul jsem včas

s ženou vzešlou z mléka a krve
jsem se pak léta živil jen třešínkami z dortů
kapka jedu v každé, tak jako prve
další zakopaný pes co touží po aportu...
Autor Reunion Proximus, 02.08.2011
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: Meriel, CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí