Závist

Závist

Anotace: Ta jenž přežívá války, morové rány, ta jenž je věčná a ničí lidské osudy...

Copak?
Vhání se Ti do očí slzy?
Kdepak!
Na ty je přeci ještě brzy!
Hledáš?
Ten důvod proč si vše ztratila?
Neznáš!
To já to schválně zhatila!
Důvod?
Tys měla vše a já závist jen.
Původ!
byl to Tvůj, tajný sen.

Ten Ti dával stále sílu,
když klopýtlas dal víru.
Proto já Ti ho vzala
a všanc Tě osudu dala.

Jsem to já, závist, všudezdejší,
stará, přeci ze všech nejmocnější...
Autor Gogsa, 15.08.2011
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí