Sen

Sen

Anotace: to co mě napadlo

Den již končí,
noc se blíží,
oči se mi únavou klíží,
za to někdo jiný..se tu pozorně rozhlíží.

je to chlapec osamoceně hledícína měsíc,
v očích odráží se mu třpyt hvězd,
těch hvězd je snad na tisíc,
a teď tu asi mají sjezd.

Lehký vánek načechrá mu vlasy,
jeho tělo ovládnou mrazivé otřesy.
Blížím se k němu a tajím dech,
pohlédne na mě a z úst mu vyjde vzdech.

„To jsi ty, ta dívka z mých snů.“
řekl hoch z mých nočních můr.
Chci ho ochránit před zlem světa,
ale opět mě zachvátí panika..
..a já ho ztrácím … probouzím se…
Autor Theresia, 20.08.2011
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, P.P.S.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí