Chodící ďábel

Chodící ďábel

Anotace: ---

Já míval jsem sen,
že si dám čaj s limetkou,
ale ted jdu radči ven
a podřežu se žiletkou..

Ďábel je velký hráč,
sem tam na někoho sedne,
zas je to nějakej sráč,
kterýmu hned hlava zbledne..

Utínat jim palice,
z těch za*r*nejch krků,
to je moje definice
a silnech to vlků..

Je to nádhera,
když krev teče,
zavře se mu závora
a chytá křeče..

Ty nůž schováváš,
v kovovém pouzdře,
svou duši prodáváš,
ďáblovi moudře..
Autor Henry_propper, 24.08.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí