Útěk

Útěk

Anotace: Tělo mé je obrazem, kde malíř spojil střepy s tmou. Kde podrobně vykreslil - zjizvenou krásu mou.

Mé oči jsou zrcadlem-
do mého světa ztracených.
Kde trny barví doruda-
všechen pláč i všechen smích.

Má duše je domem.
Kde bolest jako služka slouží!
Kde kapky slz jen stékají.
A Každá kapka se stane louží.

Tělo mé je obrazem,
kde malíř spojil střepy s tmou.
Kde podrobně vykreslil -
zjizvenou krásu mou.

Můj život je oknem -
které brání v letu.
Před světem, jež zabouchl mi dveře?
Ne! Já zabouchla je světu!
Autor LadyEnslaved, 08.09.2011
Přečteno 224x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Castiza, Dedillope, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí