Naposled

Naposled

Anotace: Vždycky je těžké opustit nějaké místo a někoho, koho měl člověk upřímně rád. Ale jinak to v životě nejde...

Dám-li Ti sbohem,
co zůstane ze mě pak?
Bez tebe k zemi
jen pokorně klopím zrak...


Jestli se jméno Tvé
rozplyne v dáli,
spadnu z oblaku na zem,
na ostré skály...


Dám-li Ti sbohem,
loučím se s kusem sebe...
Něco, co ohněm bylo,
teď uvnitř mě zebe...


A zatím, co srdce
se mi mění v led...
Vzdychnu jen: GINOO...
Naposled.

Autor genca, 11.09.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí