Záblesk v nicotě

Záblesk v nicotě

Anotace: Člověk je jediný tvor vědom si své smrtelnisti...

Život mě sere
ze smrti mám strach,
nežli lehnu popelem
padne na vše prach.

Nekonečný koloběh
života a smrti,
vesmírnej chřtán věčnosti
jednoho dne zdrtí.

Miliardy bičíků
v hlavni se mi vrtí,
zatím všechny do jednoho
odsoudil jsem k smrti.

Schumanova frekvence
nenápadně stoupá,
Domaklův meč nad hlavou
jízlivě se houpá.

Kámoš sluncem vržený
na asfaltu stín,
další rýmy složený
evokují splín.

Temná síla světu vládne
skrz smrtelné zlo,
vědom si své smrtelnosti
dělá se mi mdlo.

Za zrození následuje
ten nejvyšší trest,
co tě bude naleptávat
dokuď nezhebneš.
Autor ZENITZERO666, 14.09.2011
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Ružka, ECHO PARAZIT, Doradan, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky se čte.

16.09.2011 10:56:00 | Ružka

Zajímavá báseň.A

16.09.2011 10:45:00 | Ružka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí