Co když

Co když

Anotace: bez vás

Co když je to
v čem žiji
pouze přeludem mámení
co když stal jsem se
pouze obětí vábení
co když nebeská síla
vytrhla mne z kořenů
a já nevím
kdo jest má víla.

Co když ztratil jsem rozum
ztratil i cit
a past
která se na mne chystá
chytila již nejednoho z vás
připravila mne o um
být sám
a pouze sám
pouze pro tu
kterou znám, prý
umím žít bez vás.
Autor Sapphire, 23.09.2011
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Zuz, ECHO PARAZIT, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé :)

25.09.2011 00:06:00 | Zuz

velmi dobře napsané...

23.09.2011 18:07:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí