Třeští mi hlava...

Třeští mi hlava...

Anotace: Třeští mi hlava z hlukotu lodi a klidu moře zároveň

Sbírka: Deprese v Chorvatsku

Mozek se mi rozkočí,
v hlavě mi hučí.
Chce se mi umřít,
andělé, nemohu vás uzřít.

Pomozte mi, prosím,
neotáčejte se zády.
Umřít jednou musím,
nač to tedy odkládati...
Autor bloodyma, 26.09.2011
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí