Sni si dál, můj malý snílku

Sni si dál, můj malý snílku

Anotace: ... a vlastně, o čem?

Sni si dál, můj malý snílku,
o jednom slově bez souhlásky.

Sni si dál, kolik Ti vlastně chybí dílků,
do strašně velké lásky.

Sni si dál, můj malý snílku,
o modrém jezeře, kdes utopený.

Sni si dál, jen pro tu krátkou chvilku,
pod sytou vodou a bez ozvěny.


Sni si dál, můj malý snílku,
o rudé vlajce na severním pólu.

Sni si dál a násob násobilku,
kdy budeme moci být tam spolu.

A sni si dál, můj malý snílku,
o devaterech bílých apoštolů.

Sni si dál, jen pro tu krátkou chvilku,
kdy se oba utopíme v alkoholu.
Autor Eclipse, 27.09.2011
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: Bernadette, Chancer, její alter ego, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V alkoholu utopíš snadno všechno, kromě problémů a smutku...

29.09.2011 18:08:00 | Chancer

poslední dobou mě naprosto a totálně dostáváš

29.09.2011 16:36:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí