Jsme imunní

Jsme imunní

Anotace: Námětem mi bylo sledování nejen včerejšího dílu na čt1 Máte slovo s M. Jílkovou-pěkná ukázka do jaké tragikomedie to naši přeplacení páni dotáhli, pro blaho nás i našich dětí,které se rodit (ne)budou..

Jsme imunní

imunní
proti morálce dnešního světa, imunní na následky
existence,imunní vůči zlu,
které páchne ve vzduchu jak zašlá špína-
každý ví,že nedá se odstranit sprostý kastovní systém
pánů a otroků. Hodnota člověka skrytá ve špinavých penězích!
Proto dělajíc si srandu z pokřiveného života.

Zdánlivý sen v tom mém
třepotá v naději
jak utopený na dnu oceánu
v zapomnění,že smrtí jeho byla
touha žít štastný život.
(zůstal jen u té touhy)

Brouzdání
proti přítomnosti
vracení se do minulosti s nadějí v budoucnost-
však budoucností žalem,
ptát se marně, proč žijeme jiný než současný okamžik
a proč nelze být nikdy štastným,
což je jediným smyslem života, na který
dosáhne málokdo.
Autor Dedillope, 14.10.2011
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Dedillope, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí