Čekám...

Čekám...

Anotace: ...na tebe, má chlupatá mazlinko...

Bez tvých očí
nelze žít
jen přežívat
a dusit se
steskem.

Neumím jít dál
aniž bych tě nehledala
za svými zády
u své nohy
na mém klíně.

Toužím se ukrýt
do tvého kožíšku
vlhčit ho slzami
štěstí.

Dotkni se tlapkou
jsem tady
u tebe
navždy.
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, labuť, brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí