Noční můra

Noční můra

Anotace: Báseň načnutá po špatné noci a dopsaná mou maličkostí ve tři hodiny ráno, když má duše opět nemohla v klidu spát..

Noční můra

Bílá paní
snění plení.
Rozednění
blízko není.

Tvrdá kůra,
stromů fůra.
Nekončící
noční můra.

Větev žije,
krev ti pije.
Černá zmije!
Srdce bije.

Nohy láme,
oči klame.
Zvuky známé-
brzo padne.

Ruší spaní
bez váhání.
Přání ranní-
zmrtvých vstání.

Už je tady!
Nemá vady.
Beze zrady
hladí vnady.

Jasné slunce.
Zlata unce.
Budí srnce...
Krásné konce
Autor mozec, 14.02.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu zajímavě podané. Jen tak dál.

15.07.2006 17:12:00 | evazjersina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí