Havran si pro mě přiletěl

Havran si pro mě přiletěl

Anotace: . . . . . . . .

Nevím....
Je to tu vše jiné,nové.
Tmavé a bludné.
Zima mě obklopuje ze všech stran.
Vidím co-si,co je to?HAVRAN!!!
Jak noc černý,
v té tmě skoro vidět není.
Hledí na mě upřeně
a říká:doufám,že víš proč si tady.
Vyjeveně na něj koukám a nevím.
V tu chvíli ze mě duše vyletěla
a s havranem odletěla.
A ze mě zbyla jen schránka.
Já schránka v jedné sekundě uvězněná.
A to jen proto,
že nevidím své chyby.
Jo kdyby......
už leží v zapomnění.
Stejně jako já
Autor airelle, 19.02.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nech bolest odletět na křídlech havraních..

20.02.2006 11:55:00 | Havranika

jojo povedené. Pár veršíku vypouštím (klišé), pak je to moc dobré.

19.02.2006 20:55:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí