Stýskání

Stýskání

Anotace: Jen takový povzdech

Snad styl můj se změnil,
když život kráčel jinam.
Snad svět se mi ztenčil,
když nespěchám už nikam.

V tom našem souhvězdí,
já stále hledám svou hvězdu,
možná se mi rozední,
tam někde v nekonečnu.

I když se potácím,
na pokraji smrti,
duše má netrpí,
jen se tak vrtí.
Autor Ďábel sám, 20.02.2006
Přečteno 443x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta prostřední sloka je nej a mohla by stát i samostatně, fakticky super.

21.03.2024 19:46:04 | mkinka

Hvězda někde je, nestýskej si :)

29.05.2009 07:00:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí