Bez útěchy

Bez útěchy

Anotace: ...

Konejšivá a tichá noci,
v náruči své uspáváš den,
proč skutečnost proměnit v sen
nemůže být v mé moci...

Bezpečně schovaná v tvém stínu
slzami zmáčené tváře
ukrývám do polštáře
a vzlyky pod peřinu.

Snít věčný sen o smíchu,
kam smutek nemůže, bych chtěla,
kéž bych už nikdy víc se nemusela
trápit tak sama a potichu...
Autor Kikuš, 21.02.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí