Co je to být sám sebou

Co je to být sám sebou

Anotace: pokus o básničku,tak prosím o komentáře..ani ne tak k obsahu jako k formě :)

Světýlko svíčky něžně bliká,
vteřinová ručka na hodinách neúprosně ukrajuje,
ukrajuje minuty ticha.

Minuty ticha a samoty,
kdy já sedím sama ve svém pokoji
a zamýšlím se kdo jsem..
..jsem to já nebo jsi to ty?

Jsem kým jsem
nebo je to sen?
Změnil sis mě,
tak jaks chtěl..
A co bylo dál?
Dál?...odešel's.

Slza pomalu stéká po tváři.
Čí je ta tvář?
A kam se poděla ta krásná optimistická zář?
Ta tvář je moje, lháři!!

Než jsi odešel, smála jsem se.
Než jsi odešel, plakala jsem.
Než jsme se potkali, byla jsem sama sebou.
Když jsme se potkali, chtěla jsem být s tebou.

Změna byla velká,
ale dnes už vím,
a po tváři mi slza stéká..

Vím, že mám být tím
kým jsem byla,
než jsem tvým krásným snům - lžím uvěřila
a pro tebe..pro svou lásku se změnila...
Autor Jiřina, 23.02.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle básnička byla moc moc pěkná. A ještě k mému příběhu, já vim, že je to kostrbaté, psala jsme to jednou narychlo kvůli něčemu už nevím čemu a nakonec jsaem to sem prostě dala, nejspíš na tom ještě udělám nějaké úpravy...:o) ale jinak hrozně moc děkuji za komentář protože mně potěší všechny ať už špatné či dobré

22.03.2006 09:45:00 | Santinan Black

Je to jen můj názor... Nemá cenu uronit jedinou slzu pro toho, kdo Tě nenechá být Tebou. Vrať se k sobě.

23.02.2006 21:06:00 | Miléne Marguerite

To přejde, uvidíš
Pěkně napsané

23.02.2006 20:31:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí