Lucerna

Lucerna

Anotace: ...

V ponuré ulici
mé stíny kráčí
s prázdnotou času
a duchy co pláčí
pociťuji beznaděj
svírá mě strach
však v dálce je ostrůvek
jenž není v tmách

osamělá lucerna
je maják pomoci
pochodeň naděje
září a zahřeje
jako když polibek
spočine na líci
stojím již s úlevou
v té noční ulici

světýlko zmítá se
chce prchnout ven
znám jeho přání
znám jeho sen
však náhlé zavátí
lucernu převrátí
a umlčí plamínek
plamínek tančící

zůstal jsem sám
v děsivé ulici
Autor soske, 23.02.2006
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí