Noc plná výčitek

Noc plná výčitek

Anotace: fakt jsem nemohla spát....

Chystám se ponořit do hlubokých snů,
a osvobodit se od již uběhlých dnů.

Mé zlostné myšlenky mi to však nedovolí,
a bijí mou vyčítavost krutou holí.

Předhánějí se a já jim nestačím,
v tu chvíli zaklínám a svou minulost ničím.

Ničím vše co vidím v dohledu,
ale zamyslet se nad sebou nedovedu.
Autor airelle, 28.02.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí