...

...

Anotace: No, jaxi me chytla nalada hm. Neni to urcite nejak spravne napsany, ale to co sem rict chtela tam je, alespon mezi radky...

stále sama jen
tebe v mysli mám
rozum omámen
citem co neznám
letím mlhou
nad hvězdami orionu
padám průrvou
pod nohama světů
slyším hudbu
stradivárky znějí
padám na kolena
hlava se snad rozskočí

-ticho zavládlo ve světě mém-

postel s nebesy
s nebesy mramorovými
nad hlavou se tyčí
kříž s holuby mrtvými
Autor mistake, 05.03.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí