Posuďte sami jaký...

Posuďte sami jaký...

Anotace: jen krátce...

Slzy kanou po tvářích, po rtech,
ta bolest se o mě otírá,
zanechává hořké šrámy,
mé srdce se pomale dýce otvírá...

Jsem tu! Bodej! Ty věc pýchy!-
a má dlaň pláče radostí,
že cítí čepel až na kosti.
Autor Jane, 08.03.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí