Má černá duše

Má černá duše

Anotace: Nedokonalé rýmy. Nic není dokonalé.

Trp má černá duše
Nežiji, ač mé srdce buše
Trp!
Za své hříchy a taky za chudé
Budu spasen, vysvobozením mi bude
Smrt

Mě není proč litovat
Své svědomí musím zpytovat
Mám smutek.
Sudý počet černých růží
Jak umírat s náruží?
Bych utek…

Zasluhuji ukřižovat, zasluhuji trýzeň
Harvester of Sorrow a jeho sklizeň
Co sklízí?
Každý pozná jednou
Jednou všichni lehnou
A zmizí

Býti mučen za své hříchy
Za zbabělost a přebytek pýchy
Toť nutnost
Nikdo není nevinen
Kdo ano, ať hodí kamenem
Míti ctnost…

Co je ctnost?
Autor Žiťa, 09.03.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí