Tiše

Tiše

Anotace: Tak si někdy připadám...

Zavřete dveře,
ať neuteče.
Je ho málo,
a pláče.

Zavřete okna,
ať neslyší.
Je sám
a tišší než tiší.

Uhaste krb,
ať zmrze.
Je malý
a hned upadne.

Zničte střechu,
ať prší.
Je malý
a tišší než tiší.

Vemte mu cit,
ať nemiluje.
Je smutný
a nežije.

To vše,
a ještě víc,
ať je tiše
a není nic.

Ale jen na chvíli!
Pak otevřete dveře,
ať vyjde na ulici
a slyší smích zvonící.

Otevřete okna,
ať slyší,
krásu dnů,
tišší než tiší.

To vše,
a ještě víc,
ať je tiše
a není nic.
Autor Aaliyan, 11.03.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc zajimavě pojato, a já si to přečetla takovým rychlým, dychtivým tempem. Líbí

11.03.2006 19:05:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí