Srovnání

Srovnání

Anotace: Napsáno ve stejný večer jako Vrácení (2003).

Vím, že se taky bojíš
Masovost se nezapře

Vím, že máš taky sny
Nechám tě jít vedle sebe

Prostota duše
nemá vady
jako kdo je
smířený
se sebou samým

Netrap se
svým stínem
Pojď na druhou stranu radši -
je tam seance těch vůní,
co jsi vnímal
kdysi

Vím, že jsi jen stín
kapradiny
někde v lese

Vím, že máme stejné
ruce
oči jsou však jiné

Vím, že tvůj pohled ti vadí
na věci, na lidi

Nastol už mír,
nech odejít
ten pohled zděšenosti

Vím, že ti srdce přešlo v mramor
Vím, že vždycky budeš sám
Vím, že nechceš být sám sebou
Autor frangir, 20.03.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z té mě zamrazilo. Ještě těď mám stopy na zádech.

20.03.2006 15:53:00 | JardaCH

Hodne kvalitni..hmm...100

20.03.2006 10:35:00 | BlackTangerine

viz básnička výše

20.03.2006 09:15:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí