Podobnost

Podobnost

Anotace: Jsem ?

Jak Andělé uškrceni svou krásou
Jak lidé, co jen nad bohatstvím žasnou
Jak láska zničená touhou
Jsem růže, co touží něhu pouhou.

Jak lesy co přejí si řev
Jak hluchý co slyší zpěv
Jak černá co vidí krásu v bílé
Jsem jablko, touhou po lásce shnilé.

Jak nekonečbost v cíli
Jak rychlost v koncích síly
Jak cit v zlosti utopen
Jsem hluk, v tichu nikdy nestropen.

Jak záře v temných hlubinách
Jak bolest ve všech skulinách
Jak dlaně krví prosakující
Jsem bolest lidi nechápající.
Autor Jane, 21.03.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí