Příteli...

Příteli...

Anotace: Co tím myslím už stejně nikdo nikdy vědět nebude a ten, co by to měl vědět je někde v háji

Byl to můj kamarýád,
stále se usmíval,
slunečbbé dny měl rád,
tolik je miloval!

Denně jsme bývali spolu,
nic nám nechybělo.
A pak jsi řekl,
musím už jít,
můj táta dostal výpověď
a chce odejít.

Nestihls mi sbohem dát,
ráno jsem se vzbudila
a naposledy, tenkrát,
v autě tě viděla.

Váš dům zůstal prázdný,
žádné auto před ním nestojí,
jsi jinde a třeba šťastný,
nic už nás nepojí.

Na žádné prázdniny,
za mnou jsi nepřijel,
léta ses neozval,
na mě sis nevzpomněl.

Volané číslo neexistuje,
a adresu tvou nemám,
tvůj otec nevím jak se jmenuje
a matku tvou neznám.

Tak tedy, ať jsi šťastný.
kdekoliv na světě,
přijde to život krásný,
snad jednoho dne, najdu tě.
Autor Aaliyan, 02.04.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí