Dlouhé tahy žiletkou

Dlouhé tahy žiletkou

Anotace: Co všechno Pan Žal dokáže s člověkem

Vrah žal

Seděla na zemi
A na zápěstí bílém
Krůpěje krve ji naskočily

Seděla schoulena
A v těle zjihlém
Vzpomínky zlé
Vše krásné utopily

Bez slov a posunku
Osud si malovala
Tak tiše seděla
Se slzou na líci

Života neměla
A oči jiskřící
Dávno ji zhasly

Duše si letěla
Vzduchem a mávala
Duše si letěla
Na tělo nedala

Chtěla tam
Kde duše musí
Když člověk tělo zabije

Chtěla tam
Kde se to sluší
Když za smrt tvou žal vinný je
Autor Liwinka, 04.04.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí