Mé černé srdce jenž se mění v Padlého Anděla bez budoucnosti

Mé černé srdce jenž se mění v Padlého Anděla bez budoucnosti

Anotace: Tato stručná báseň vystihuje mojí bolest v srdci kvůli jedné slečně co moc miluji a nemohu už sní být, tak moc to bolí, prosím a modlím se jen o to abych už nebyl nebo zapoměl.

Ona spatřila padlého anděla,

svého jež v krvi se koupal,

křídla mu zčernala, oči zalité krví,

smutek, zloba plna jeho srdce,

nikdy více nebesa nespatří,

bude sní bloudit v temnotě,

rozsévat zlobu a zášť mezi bližné,

duše lidské třestese, neboť mi,

jež jsme odpadli nikdy více lásky nepoznáme,

zloba a zásť jest naše potěšení,

kdo nás spatřil okouzlen byl,

mi jsme temná stvoření,

sloužící jedinému pánovi,

pánovi jménem satanáš, jest on náš pán,

láska bolí, a mění nás ve strašné zrůdy plné zloby,

to jsme mi padlí andělé NO FUTURE.
Autor SvenHassel, 05.04.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí