Strážný anděli

Strážný anděli

Anotace: Opusť tuhle zem, než splní se zlý sen...

Slzy kanou, mysl prázdná je,
s bolestí v náručí
svou píseň zahraje.
Schovej se před světem,
můj strážný anděli,
vymetou Tě koštětem.
Na pole zlo zaseli
a ono roste, sílí v nás.
Zachraň si život, anděli,
než přijde krutý mráz,
než k střelbě zavelí.
Zvedni hlavu, slzy nepomůžou,
odlétni do nebes.
To vzkazujeme my, ovládnuti múzou.

Můj strážný anděli,
opusť můj žal!
Oni Tě viděli,
když jsi se smál.
Odlétni, dokud křídla máš,
vždyť tenhle svět už dobře znáš!
Autor Barbara Smílová, 05.04.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

působivý? hodně působivý... 100

05.04.2006 16:49:00 | Kristýna M

Ahoj Barčo, ještě jsem od tebe nic nečetla, ale tohle je působivý. :)

05.04.2006 11:58:00 | Euka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí