Kout

Kout

Anotace: Tahle vyjadruje tak jak se prave citim....

Sedí v koutě, všude kolem je tma,
všude je tma a zvláštní klid.
Sedí a přijde si tak sama,
osamělá a přála by si nebýt.

Sedí tiše, oči má zavřené,
na co asi myslí?
Sedí a myslí na své srdce zraněné,
na to že teď nesní.

Sedí a ví, že ji zradil,
zradil přítel, co stál při ní.
Sedí a on neví, že ji ranil,
těžce, už nekoná se přání.

Sedí a srdce jí zradou krvácí,
jako rána řezná, hluboká.
Sedí a důvěra se z těla vytrácí,
ta daň byla příliš vysoká...
Autor seherzada, 05.04.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsou bohužel daně příliš vysoké a nikdo kdo by odpustky platil. Ať je líppp:-)

06.05.2006 08:27:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí