Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: ....................................................

Chtěla bych utéct,
přeplavat přes vodu,
chtěla bych zvrátit,
každičkou nehodu.

Chtěla bych se smát,
být navždy veselá,
chtěla bych být dítětem
a nikdy už dospělá.

Chtěla bych uletět,
jako orel být,
chtěla,ach chtěla,
chtěla bych odejít.

Chtěla bych zmizet,
z tohoto světa,
chtěla bych.
Poslední má věta???

Někdy nestačí jen chtít...
Autor Solitary Angel, 06.04.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí