Smrt stáda

Smrt stáda

Anotace: ...

Kráčím dlouhou alejí,
Alejí oběšenců.
Po zemi se těla válejí,
Těla těch zatracenců.

Neposlouchám havranovou píseň,
Já tu píseň zpívám.
Je z ní slyšet smutek, žal a tíseň,
Když se na ty zdechliny dívám.

Krkavci kolem krouží,
Slyší mou melodii.
Procházím krvavou louží,
Na kopci vlci vyjí.

Často se sem musím vracet
Dívat se na to stádo
Z toho pohledu chce se mi zvracet,
Však Ďáblovo srdce vidí to rádo.

Smrt nikdy nespí,
Jen člověk často spinká.
Pravda usnout nesmí…
Usla – umíráček cinká…

Dekadencí tyto stáda vládly,
Teď pomíjivost „sebe“ pochopily.
Jejich úpadkové hodnoty padly,
Už nejsou, nic není – byly!
Autor Žiťa, 22.04.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je fakt dobré! Musím dát za 100%...:) Jo, a metal je super!!!:)))

20.05.2006 11:03:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí