Prázdná duše

Prázdná duše

Anotace: ...

Mám prázdné srdce, duši taky
Jako na smetišti vraky
Nade mnou jsou stažené mraky.
Necítím lítost
Jsem prázdná bytost
Nic nemá sytost.

Jak cigaretový kouř se rozplývá
Kyvadlo u hodin se zakývá
Vůbec nic ve mě nezbývá.
Jen tak životem bloumám
Já sám sebe zkoumám
Nad světem zoufám.

Nemám co a chtěl bych něco dát
Bojím se a není čeho se bát
Chtěl bych se, ale nemůžu smát.
Nemůžu ani brečet, pohrdat snad
Mám cit, však necítím teplo ani chlad
Ani nechci ať nastane, ale on nastane zvrat.
Autor Žiťa, 23.04.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí