Samota

Samota

Anotace: Pro všechny, kteří cítí to, co já ...

Samota mě ubíjí
Proč to takhle musí být?
Smutky ty mě zabíjí
Slza padá na polštář,
tak tady to máš!
Přece takhle nechceš žít,
říká cizí tvář!

Už to nejsem já,
kdo se na mě dívá,
kdo zrcadlo obývá.
Ta tvář se neusmívá
Jen žal a chmury skrývá
Autor Marek Veverka, 25.04.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí