Žlutá

Žlutá

Anotace: Co k tomu říct víc, prostě žlutá (nebo ne?) ...

Sto let se plaví stínem, tmou,
kam ji cesty dovedou?
Pravda je víc než krutá,
není to ponorka žlutá!

Žlutá, žlutá,
ponorka žlutá,
Žlutá, žlutá,
nikdo ji nevítá!

Motýl letí nocí, tmou,
kam ho cesty dovedou?
Pravda je víc než krutá,
jeho křídla nejsou žlutá!

Žlutá, žlutá,
nejsou žlutá,
žlutá, žlutá,
pro ně nesvítá!

Chladný květ vládne tmou,
kam ho cesty dovedou,
pravda je víc, než krutá,
listy nepokrývá žlutá!

Žlutá, žlutá,
nepokrývá žlutá,
žlutá, žlutá,
nic dobrého neskýtá!

Plamen noci září tmou,
kam ho cesty dovedou?
Pravda je víc, než krutá,
barva - krvavě žlutá!

Žlutá, žlutá,
krvavě žlutá,
žlutá, žlutá,
všechno spolyká

Žlutá, žlutá,
krvavě žlutá,
žlutá, žlutá,
nikdo nedýchá!
Autor Marek Veverka, 26.04.2006
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Liquid vamp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí