Babička

Babička

Anotace: ...

Naše milá babičko
všem nám tu moc chybíš.
Tvůj život maličko
i smutný byl víš?
Teď už Ti dobře bude
za dědou si odešla,
vzpomínek tu po Tobě zbude
jak radost si k nám přinesla.
Líbezná si tuze byla
to nesmíme opomenout
ke všem si vlídná byla
nechceme zapomenout.
Strašně moc Tě rádi máme
to se nikdy nezmění
přemluvit se nenecháme
i když bude zatmění.
Tuhle báseň věnuji já Tobě
já, Tvá milovaná Lenička
kéž nosíš mě v srdci v sobě
tak, jak svého synečka.
Autor Střapáček, 28.04.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle pocit moc dobře znám...a Tvé veršíky k ní po vánku doletěly, neboj :o) To je jistý...

28.04.2006 22:56:00 | ZZuzkAA

vyjádřit poklonu člověku můžeme vždy, na to není nikdy pozdě

28.04.2006 22:38:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí