Odcházíš

Odcházíš

Anotace: Poslední rozloučení....kdo wí pochopí =O(

Odešli andělé,odešli
prchajíc k severu
některé věci,ke svému srdci
už si tak neberu
Utřeli slzy,utřeli
přestali plakat
nad temným večerem
začalo rychle se smrákat.

Odcházím-utíkám,odcházím
daleko od tebe,
hledám si a všude sháním,
schodečky do nebe
Odplouvaj,unikaj odplouvaj
myšlenky do ticha
a já tu zůstávám sama
a vůbec nedýchám

Nadešlo svítání,nadešlo
už jsme naň´ čekali,
A tenhle nádherný pocit
by sme si vzít nedali.
Zapadlo sluníčko,zapadlo
daleko za moře
to všechno co býti mohlo
již býti nemůže.

Skončilo všechno,skončilo
již se nic nezmění,
všechno to co mě jen tížilo
má tíhu kamení.
Nemůžu nechci,nemůžu
Slyšet zas vítr vát,
tohleto dlouho nezvládnu
nechci se sama bát.
Autor black_and_red, 29.04.2006
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí