Broučku

Broučku

Anotace: Když mám koťátko, mám broučka

Je mi skutno příteli,
a nevím po kom.
Je mi úzko,
do pláče a nechci mluvit.
Stýská se mi kamaráde,
možná po tobě.
Kdo jis?
No tak, ukaž se,
však mě vidíš,
co se odehrává.
Na popálené cestě k srdci.
Každý krok mě bolí.
Vodou můj hněv neuhasíš,
jak jen jej zastavit mám?
Broučku,
kterého jsem nikdy neviděla,
ukaž se mi.
ta cesta mě pálí,
a jen cizí ji uhasí.
Poraď mi,
jak tě najdu,
už ne ve snu,
jen v skutečnosti.
Autor Aaliyan, 04.05.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí