kolikrát

kolikrát

Anotace: možná někteří pochopí

Kolikrát si ještě na dno sáhneš než si řekneš dost.
Kolikrát situaci nezvládneš, než překročíš most.
Kolikrát sama budeš, než zakřičíš DOST!
Kolikrát do kůže řízneš a proč???
Vždyť podívej se na sebe, takhle nejde to dál.
Proč si nedokážeš poradit s tím, co ti život dal.
Kolikrát se ještě zeptáš než nastane noc.
Kolikrát se ještě vzbudíš, než smrt nad tebou získá moc.
Autor klariseeek, 06.05.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí